kungfuamstelveen-volwassenen.jpg

Waarom Kung Fu?

Volwassenen die lessen volgen bij Kung Fu Amstelveen, ontwikkelen meer zelfvertrouwen. U wordt aangemoedigd om door te zetten. U zult zien dat u daardoor meer kunt dan u voor mogelijk hield. Het succes dat u door onze lessen ervaart, leert u dat u overal succesvol in kunt zijn als u er echt in gelooft.

Verbeterd zelfvertrouwen leidt tot betere prestaties op het werk, een betere groep vrienden en een positievere instelling om de uitdagingen van het leven aan te gaan.

Effectieve Verdediging

Kung Fu is een consequente vechtstijl die bescherming biedt tegen agressie in de meest doeltreffende vorm, in een zo kort mogelijke tijd. Leer met de principes van dit systeem reflexmatig te vechten zodat u uzelf, indien het er op aankomt, zich goed kan verdedigen.

 
Harry Fung van Kung Fu Amstelveen is een zeer ervaren Sifu. Ik ben zelfverzekerder dan ooit tevoren
— Ralf, 7e graad Leadership student
 
kungfuamstelveen-volwassenen2.jpg

IWKA Systeem

De unieke IWKA programma’s van Sifu Sergio leren u twee vormen van zelfverdediging op basis van de Wing Tjun Kung Fu stijl: 

De eerste vorm is fysiek: u verbetert uw kracht, flexibiliteit en algemene gezondheid. Daarnaast leert u te slaan met ongekende kracht en effectiviteit. Hopelijk hoeft u nooit te vechten maar mocht de situatie zich voordoen, dan is het beter als iedereen weet hoe zij zichzelf kan beschermen. 

De tweede vorm is mentaal: Door middel van het speciale RFP (ritual fight program) leren onze leerlingen o.a. gevaar te herkennen en gevaarlijke situaties (mensen, plaatsen en activiteiten) te vermijden. Deze tweede vorm van zelfverdediging is misschien wel de meest waardevolle..

Voordelen

Wing Tjun Kung Fu:

 • Leert u instinctief en effectief te verdedigen
 • Leert u om angst te controleren
 • Verbetert uw gezondheid:
  Door onze Kung Fu-lessen verbetert u uw gezondheid. U ademt beter, slaapt beter en voelt  zich energieker gedurende de dag. U zult er achter komen dat uw weerstand tegen griep en verkoudheid toeneemt. En wordt u toch ziek, dan zal u aanzienlijk sneller herstellen.
 • Geeft u een positieve instelling:
  Onze programma’s zijn speciaal ontworpen om positiviteit en inspiratie te geven.  We houden u gemotiveerd en werken samen aan uw progressie mede doordat u zelf steeds doelen stelt. Ons lerarenteam staat klaar om u naar een hoger niveau te brengen. Wij verzekeren u dat u na elke les thuis komt vol enthousiasme, versterkte motivatie en nieuwe kennis.
 • Helpt u gewicht verliezen:
  Met onze lessen kunt u grote veranderingen in uw lichaam verwachten. De stofwisseling verbetert door het versterken van de spieren waardoor u ook weer beter de calorieën verbrandt. 
 
Door te trainen bij Kung Fu Amstelveen kan ik mij effectief verdedigen als dat écht nodig is.
— Kim, 3e graad Basic student